40 jaar bestaand Veenstra.Design uit Wolvega maakt doorstart als Veenstra Design 2.0

05-2-2024

Amper een week na de uitspraak van het faillissement van Veenstra.Design kondigt het bedrijf aan, dat er een doorstart wordt gemaakt! Alle bedrijfsactiviteiten worden overgenomen door Parc de Eese BV uit Steenwijk, een lokaal familiebedrijf welke o.a. actief is in de Bouw en afbouw, hotel(s), restaurants en catering, recreatiepark(en), tent- en horeca verhuur. De koper ziet in het 40 jaar bestaand familiebedrijf Veenstra.Design veel synergie met de huidige activiteiten. Voor de cliënten van de beide bedrijven zijn er grote schaal- & kwaliteitsvoordelen. De medewerkers gaan zoveel mogelijk mee met de doorstart, inclusief voormalige eigenaren van Veenstra.Design, Alwin Deems en Niesje Katers, zij blijven de vertrouwde aanspreekpunten bij Veenstra Design 2.0.

Hoe de overname begon? Parc de Eese was via dochterondernemingen reeds enkele jaren een zeer tevreden afnemer van de ontwerpen en producten van Veenstra Desgin: o.a. de bewegwijzering op familie vakantieparken Residence de Eese en `t Landgoed Baars, drie hotels in Giethoorn, Mooi Oldemarkt in Oldemarkt, bij “Daves Tent en Horecaverhuur” heeft Veenstra.Design het gehele bedrijf voorzien van een nieuwe bedrijfsuitstraling en voor de kopers bij het “Leeuwenhuys BV” de bedenker en bouwer van de bijzondere Cottage woningen is er nu behalve ruwbouw ook een extra specialisme in interieurafbouw op topniveau in het aanbod.

Het familiebedrijf uit Steenwijkerland staat bekend om op zeer open wijze altijd te zoeken naar regionale samenwerkingen – sterker, er was ook met Veenstra.Design recentelijk een begin van een samenwerking gemaakt – met aan de basis een zowel simpel als succesvol idee – eigenlijk was het prille idee zo eenvoudig en kansrijk dat zelfs een faillissement dit niet mocht doorkruisen! In enkele dagen was er een idee voor een voortzetting geboren en het aankoopproces ingezet.

Veenstra Design 2.0 blijft vanuit haar vestiging in Wolvega haar cliënten bedienen op het gebied van zichtbaarheid door het ontwerpen en creëren van een totale merkbeleving op het gebied van interieurbouw, standbouw en signing. Veenstra Desgin 2.0 krijgt er door de overname een mooie kans bij voor verdere groei!

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers