All4Kids onderdeel van GigWorld Entertainment en Creations

11-10-2013

Het in kinderentertainment gespecialiseerde bureau All4Kids is sinds enkele maanden geleden onderdeel van GigWorld Entertainment en Creations geworden. De trend is, dat er duidelijk een behoefteverandering is ontstaan voor de invulling van kids-entertainment op evenementen, open dagen, familiedagen, etc. Kids van nú willen snelheid, actie, creativiteit, verrassing en interactie.

Gevarieerd aanbod
All4Kids biedt een gevarieerd aanbod van onder anderen: Urban Sport activiteiten, hippe muzikale optredens, een zeepkistenrace van deze tijd ‘ the construction challenge’, of een DJ Workshop. Ook ‘gaming’ –op dit moment super populair- kan een onderdeel zijn van de rode draad door je evenement. Bovenstaande activiteiten spelen in op de behoeftes van de kids van deze tijd.

Marco van Dijk van All4kids: ‘Bij All4kids blijven we constant op zoek en bezig met het vinden en bedenken van leuke, creatieve en spannende activiteiten. Wij vinden het van belang om te luisteren naar wat de kids leuk vinden en wat de opdrachtgevers voor doelstelling hebben. Door deze twee te combineren ontstaat een win-win situatie. Iedereen blij. We stimuleren ook artiesten en leveranciers om verder te denken dan de gebaande paden en vaak resulteert dat in een nauwe samenwerking. Een inspiratiebron voor nieuwe acts en activiteiten voor the kids.’

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers