Arjan van Dijk gaat verhuizen

09-3-2014

Arjan van Dijk gaat per 10 maart aanstaande verhuizen naar Jaiselings Royal Palace te Wernhout. De verhuizing is een belangrijke stap in de 35-jarige geschiedenis van het evenementenbureau.

Terug naar de roots
De verhuizing is een weloverwogen beslissing. Roland Ernst, directeur van Arjan van Dijk licht toe: "In januari hebben we (Jos Peeters en Roland Ernst) het bedrijf teruggekocht van de Jaarbeurs Catering Services. Een uitdagende stap, maar één waar ons ondernemerhart harder van ging kloppen. Met de aanstaande verhuizing naar Wernhout is de cirkel rond. We gaan met Arjan van Dijk weer helemaal terug naar onze roots. Letterlijk en figuurlijk."

Beleving tastbaar maken
"Natuurlijk zullen we alle concepten en evenementen benaderen vanuit onze belevingsoptiek, zoals men van ons gewend is. Het bezorgen van memorabele belevenissen gaan we nu doen vanuit één van onze mooiste locaties; Jaiselings Royal Palace. De nieuwe locatie is direct een etalage van onze ideeën en dient als inspiratiebron voor ons en onze relaties. Op deze manier kunnen we de beleving direct tastbaar maken", vertelt Roland.

Brabantse gastvrijheid
Arjan van Dijk zal vanuit het nieuwe kantoor evenementen blijven ontwikkelen en produceren die het verwachtingspatroon van de gasten overtreffen en de doelstellingen van de opdrachtgever realiseren. Alles met de bekende Brabantse gastvrijheid. "Eenieder is harte welkom voor een lekkere kop koffie of thee. Komt je rond borreltijd dan trekken we een mooie fles wijn of tappen we een koud biertje", aldus Roland Ernst.

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers