Arjan van Dijk Groep investeert in nieuwe mensen

21-1-2013

Nederland zit in een crisis, budgetten staan onder druk. Maar de Arjan van Dijk Groep in Oosterhout kijkt graag naar de toekomst. Het bedrijf, met name bekend als full service evenementenbureau, heeft bewust gekozen voor de versterking van de interne organisatie met twee nieuwe medewerkers. Om zo in 2013 volle kracht vooruit te gaan en gehoor te geven aan de groeiende klantvraag. 

Hoofd sales Ben Geurs is voormalig general manager prestige bij Sodexo en heeft decennia hospitality werkervaring. Hij weet als geen ander waar het in de branche om draait. Ben: “In plaats van over hospitality heb ik het liever over hostmanship. Mensen het gevoel geven dat ze welkom zijn, dat is zó belangrijk. Wij zijn een creatieve en onderscheidende partner. Dat gaat verder dan klantgerichtheid; klantentrouw, daar ligt voor ons de lat.”   

Maartje Jansen is aangetrokken als nieuwe marketing manager. Zij heeft ruim tien jaar ervaring binnen de marketing en communicatie in de evenementen- en theaterbranche. De laatste vijf jaar was zij werkzaam bij VNU Exhibitions Europe, een zusteronderneming van de Arjan van Dijk Groep. “De vele verschillende facetten van de Arjan van Dijk Groep maken het tot een magisch geheel. De passie en trots van de medewerkers werken heel aanstekelijk. Dat zie je terug in de evenementen.” 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers