Bestel gratis bezoekerskaarten FestivalContact

08-3-2013

Op 15 maart 2013 vindt de eerste editie plaats van FestivalContact, hét eendaags netwerkevent voor de branche volgens het prijswinnend beursconcept van organisator BrancheContact. Alles draait om, op een zo efficiënt en laagdrempelige wijze, contacten te leggen. Deze netwerkdag bestaat uit diverse interessante seminars, een beursvloer met 80 mooie bedrijven, heel veel beleving en een nuttige netwerkborrel als afsluiting. De volgende seminars worden er op 15 maart georganiseerd:

Risico's rond een evenement of festival
De sprekers van dit seminar, georganiseerd door CLC-VECTA, zijn Wim Maas en Gert-Jan van Driesum. Dit seminar start om 11.00 uur 's morgens en zij zullen gaan spreken over hoe goed de organisator, accommodatie of toeleverancier alle risico's, die horen bij het organiseren van evenementen, kent. Hoe goed ben jij voorbereid op risico's? Met praktijkvoorbeelden en tips is deze bijeenkomst een algehele opfrisser naar de laatste criteria en inzichten van onze samenleving.

Wim Maas, directeur Meeus en Gert-Jan van Driesum, risicodeskundige bij Nationale Nederlanden, nemen je mee in een samenspel waarbij een scala aan mogelijke risico’s rondom een evenement de revue zullen passeren.

Deze bijeenkomst levert je veel inzicht, concrete tips, actiepunten en houvast op over de risico´s rondom een evenement. Klik hier voor meer informatie.

Festival Projectmanagement
Een interactief seminar van Iris Eshel en Harry de Winter. Zij zullen preken over Festival Projectmanagement. Vanuit de inmiddels succesvolle theorie van Jan Verhaar reikt Iris Eshel praktische hulpmiddelen aan, waarmee de projectmanager het proces van een productie optimaal kan beheersen. De projectmanager als productieleider met als gevolg een efficiënte aansturing, planning en budgetbewaking tijdens het Festival. Iris Eshel is hoofddocent van master in Event Management. Harry de Winter is programmadirecteur van Master in Event Management.

De deelnemer leert in dit korte seminar:

  • Kennis en inzicht in de beoogde plaats van het project in samenhang met de omgeving en de begrenzing waarbinnen het project wordt uitgevoerd (projectdefinitie en omvang).
  • Kennis en inzicht in projectmethodieken en vaardigheid in het maken van een projectopzet.
  • Kennis en inzicht in projectfasering en hoe dit toe te passen in een project.

Ook is er veel beleving, verzorgd door standhouders:
Er is een nieuw opblaasbaar podium met mooie optredens, imposante eventtrailers, mooie optredens van het Internationaal Danstheater, theaterwagens van Kreaters, nieuwe festivaltenten en nog veel meer inspiratie voor de professional uit de festivalbranche. Op culinair gebied valt er veel te genieten. Zo is o.a. Fifteen aanwezig met hun mobiele keuken, La Place laat de mogelijkheden tijdens festivals zien, is er een nieuw soort broodspecialiteit van Meinders en de biologische patat van Pomm’s.

Naast het contact tussen standhouder en bezoeker, heeft de organisatie gezorgd voor een netwerkplein waar op een unieke manier zowel bezoekers onderling als standhouders gematcht worden volgens het Let’s Connect programma van Swingbo.

De dag wordt afgesloten met een gratis borrel, bitterballen en ongetwijfeld een mooi optreden van een nieuwe festivalact. Kortom deze dag is onmisbaar voor elke professional die zich bezighoudt met de organisatie van festivals.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers