Bestuurswissel bij Dijkstra Voermans

17-1-2013

Risto Larsson (49) is per 1 januari jl. benoemd tot managing partner van Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat. Hij volgt daarmee Ernst Ligthart (42) op die deze rol de afgelopen 3 jaar heeft vervuld. Larsson is sinds 2000 aan Dijkstra Voermans verbonden en heeft na het opzetten van de fusie- en overnamepraktijk in Utrecht een nieuwe vestiging in Rotterdam opgezet. Sinds 2010 is hij lid van het Dagelijks Bestuur. Met deze wissel wordt het Dagelijks Bestuur van Dijkstra Voermans gevormd door Risto Larsson en kantoordirecteur Anouk van Dijk - Koning. Larsson zal zijn functie vervullen naast het voeren van zijn huidige fusie- en overnamepraktijk.

Risto over de bestuurswissel: “Ik ben vereerd dat de partners mij hebben gevraagd deze rol op mij te nemen. Dijkstra Voermans is een prachtig kantoor waar bijzonder betrokken mensen werken en dat staat voor een klantvriendelijke benadering en no-nonsense werkwijze. Dat is precies waar de markt vandaag de dag behoefte aan heeft en ik wil graag mijn schouders eronder zetten om daar de komende jaren nog meer invulling aan te geven.”

Risto over zijn voorganger: “Ernst heeft met zijn drive en daadkracht de afgelopen jaren een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons kantoor. Wij zijn hem daarvoor heel erkentelijk. We hebben afgesproken dat Ernst zich de komende tijd, samen met onze kantoordirecteur, zal concentreren op het verder professionaliseren en vormgeven van de activiteiten op het gebied van business development. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn inzichten en kwaliteiten op dat vlak een belangrijke bijdrage zal blijven leveren aan de verdere ontwikkeling van ons kantoor.”

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers