Boemer Rental Services Group neemt TSE AG over

16-1-2013

Het Berlijnse TSE AG Technik und Service für Events AG, de grootste regionale (Brandenburg) full-serviceaanbieder van evenemententechniek is sinds 1 januari 2013 onderdeel van Boemer Rental Services Group. Naast de leidende regionale positie van TSE AG, is de onderneming in heel Duitsland actief.

De overname van TSE AG versterkt de positie van Boemer in de Duitse markt en is een logische stap in de groeistrategie van het bedrijf op het gebied van evenemententechniek in Europa.

De leiding van TSE blijft in handen van de oprichters van TSE, Marcel Fery en Peter Weinert. Weinert: "Voor onze klanten en TSE is het belangrijk dat we met deze stap de toegang tot de hele Duitse en de internationale markt kunnen uitbreiden."

Olaf van den Wittenboer, Algemeen Directeur van Van der Veen event engineering, eveneens onderdeel van de Boemer Rental Services Group, is verheugd met de aanwinst van een vergelijkbaar bedrijf in Duitsland. “Ik zie uit naar een samenwerking met TSE, dit gaat de kwaliteit en de breedte van de service aan onze klanten in Europa zeker verbeteren”: aldus Olaf van den Wittenboer. Van der Veen is nu al actief in de Duitse markt voor haar Nederlandse klanten.

Boemer Rental Services Group is een van Europa’s grootste facilitaire dienstverleners voor meubilair, tapijt en licht-, beeld en geluidsinstallaties voor beurzen, congressen en events. De groep bestaat uit een netwerk van 15 facilitaire-servicebedrijven, met name actief in de Live Communication markt waar hoogwaardige oplossingen worden verzorgd aan organisatoren van beurzen, professionele events en congressen, maar ook aan designers, standbouwers, event agencies en exposanten. Ieder jaar is Boemer Rental Services Group met haar 24/7 facility services betrokken bij meer dan 6.000 beurzen, events, congressen, in- en externe relatiebijeenkomsten, symposia, productpresentaties en sportevenementen.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers