Breda University of Applied Science organiseert World Leisure Congress

21-10-2019

Prestigieus World Leisure Congress komt naar Nederland
Breda University of Applied Sciences (BUas) mag het internationale World Leisure Congress (WLC) in 2024 organiseren. Het congres duurt vier dagen, en wordt door honderden deelnemers van over de hele wereld bezocht. Deze editie heeft als thema: ‘Leisure for a better society’.

Breda en Rotterdam
Het congres zal gehouden worden in Breda en Rotterdam. Breda University of Applied Sciences is samen met partner CELTH verantwoordelijk voor het inhoudelijke programma van het congres. De lezingen, gastcolleges en workshops staan in het teken van ‘leisure for a better society’, waarbij toerisme wordt benaderd vanuit een sociaal, economisch en duurzaam perspectief. Met CELTH en haar partnerinstellingen verspreid over Nederland zal het programma zich ook gedeeltelijk richten op het bezoeken van toeristische projecten in verschillende steden en regio’s in Nederland.

Mondiale kennisontwikkeling
Namens BUas zijn Yvonne Klerks en Marcel Bastiaansen van Leisure & Events afgereisd naar de World Leisure Expo in China om aanwezig te zijn bij deze bekendmaking van het WLC 2024. Yvonne Klerks: ”Breda University of Applied Sciences is sinds een aantal jaren erkend door de World Leisure Organization als een World Leisure Center of Excellence. Het Center of Excellence programma draait om de erkenning van internationale wetenschappelijke masterprogramma’s die uitblinken in de kwaliteit van onderwijs en die door middel van onderzoek een onderscheidende bijdrage leveren aan de mondiale kennisontwikkeling op het gebied van vrije tijd. De organisatie van het World Leisure Congress samen met onze partners is dan ook een unieke kans voor Breda University of Applied Sciences om deze kennis te delen met academici van over de hele wereld en met het bedrijfsleven in en om Nederland.”

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers