BURO2010, Jan Vis en Tendolle CLC-VECTA event verzekering Topverkopers 2016

20-2-2017

CLC-VECTA heeft de topverkopers van de CLC-VECTA event verzekering afgelopen week in het zonnetje gezet en, met een heerlijke taart, bedankt voor hun inspanningen. BURO2010, Jan Vis Artiesten & Evenementen en Tendolle Reizen en Evenementen B.V. wisten hun opdrachtgevers het afgelopen jaar het vaakst te overtuigen van de meerwaarde van het afsluiten van de event verzekering.

Nummer 1 notering voor BURO2010
Na enkele jaren hoog in de top 3, eindigde BURO2010 nu echt op nummer 1. "We adviseren onze klanten al jaren met plezier over artiestenboekingen en evenementenorganisatie. We vinden het echter ook van groot belang om onze klanten een goede faciliteit te bieden op het moment dat een artiest onverhoopt toch annuleert of als er omstandigheden ontstaan waardoor het evenement geen doorgang kan vinden. De CLC-VECTA event verzekering biedt deze faciliteit, bovendien tegen een zeer aantrekkelijke premie.

Naast de uitstekende algemene dekking, is de zogenaamde '20% aanvullende dekking' van deze verzekering uniek in Nederland. Bij uitval van betaalde gastsprekers, entertainment of artiesten kan er (duurdere) vervanging worden gezocht waarbij 20% van het oorspronkelijke budget van de betreffende artiest met een maximum van € 5000,- extra is verzekerd.

Natuurlijk is het onze zorgplicht om een uitstekende verzekering aan te bieden aan onze klanten. Dat ons team dit zo proactief oppakt en dat iedereen in de keten daar zijn/haar voordeel mee doet, dat is fantastisch! Om met BURO2010 vervolgens als Topverkoper 2016 uit de bus te komen, met een heerlijke taart en felicitatie van CLC-VECTA als leuke bonus, dat motiveert extra voor 2017", aldus Bob van der Kolk, directeur BURO2010.

CLC-VECTA event verzekering
Met de CLC-VECTA event verzekering, die exclusief via een CLC-VECTA lid afgesloten kan worden, kunnen leden van CLC-VECTA hun opdrachtgevers de zekerheid bieden dat ze gedekt zijn tegen uiteenlopende risico’s en calamiteiten die de doorgang van een evenement kunnen (ver)hinderen en kan.

Voor meer informatie over (de dekking van) de CLC-VECTA event verzekering kijk je op www.eventverzekeren.nl of neem je contact met ons op via info@clcvecta.nl of +31 (0)346 - 352 444.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers