CLC Live 2011 krijgt een nieuwe datum

15-9-2011

Velen van ons worstelen met het dilemma ´veel te doen en weinig tijd´. Het is belangrijk om te investeren in je eigen kennis en ontwikkeling, je hebt het nodig om met regelmaat inspiratie op te doen en ook het onderhouden van je netwerk vraagt tijd en aandacht. Maar het draaiende houden van je organisatie of afdeling en het binnenhalen van opdrachten is minstens zo belangrijk. We begrijpen dat je voortdurend keuzes moet maken en dat valt, zeker in onzekere tijden, niet altijd mee.

Ook als CLC-VECTA moeten wij steeds opnieuw keuzes maken. Zo hebben wij ervoor gekozen CLC Live in een nieuw jasje te steken en in een andere periode te laten plaatsvinden. Het format van CLC Live 2011 is erg goed ontvangen en we zijn blij dat ook jij overtuigd bent van de kracht van een evenement als CLC Live. Maar met de door ons gekozen datum hebben wij je, met de in september gebruikelijke overvolle agenda´s, voor een dilemma geplaatst. We hebben je gehoord, goed geluisterd en daarom de keus gemaakt CLC Live 2011 te verplaatsen naar 4 april 2012, tijdens Event12.

Zet deze datum nu alvast in je agenda, dan kun je het niet vergeten. Zodra de registratie voor 4 april geopend is, zullen we hier uiteraard over berichten.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers