CLC-VECTA en Mammoet werken samen aan veiligere werkomstandigheden

11-3-2014

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication en Mammoet Training Center, onderdeel van Mammoet Europe B.V., gaan samenwerken in het optimaliseren van veilige werkomstandigheden in de branche. Mammoet Training Center is daartoe onlangs toegetreden als preferred supplier van de vereniging.

Erkende en praktijkgerichte opleidingen
"We zijn voortdurend op zoek naar kwalitatieve samenwerkingspartners die met hun kennis en dienstenaanbod onze leden van duidelijke meerwaarde kunnen voorzien. Mammoet is wereldwijd toonaangevend specialist in zwaar hijswerk en transport, zoals je met regelmaat ook tegen kunt komen in de op- en afbouw van beurzen en evenementen, en verzorgt in dat kader erkende en praktijkgerichte opleidingen. Met trainingen op het gebied van onder meer veiligheid, gezondheid, milieu, kwaliteit en persoonlijke vaardigheden vormt Mammoet Training Center een uitstekende partner voor de vereniging en haar leden", aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Strengere kwaliteitseisen & veiligheidsnormen
"Het belang van en de aandacht voor veilig werken neemt, mede door strengere kwaliteitseisen en veiligheidsnormen, steeds verder toe. Dat leidt tot een toenemende vraag naar (bij)scholing, ook van bedrijven in de Live Communication branche. En waar kun je dat beter doen dan bij de specialist?" Aldus Ben Vermey, Manager Mammoet Training Center.

Mammoet Europe B.V.
De specialiteit van Mammoet is het transporteren, verschepen plaatsen (horizontaal en verticaal) en het verwijderen van grote en/of zware objecten van en naar elke locatie, te land en te water. In de werkzaamheden en trainingen van Mammoet gaat speciale aandacht uit naar het veilig handelen in praktijksituaties, het veilig omgaan met het materieel en het nemen van de juiste preventieve maatregelen. Daarnaast besteden de opleidingen aandacht aan gezondheid, milieuzorg, kwaliteit en zogeheten ‘soft skills’.

CLC-VECTA sloot eerder al samenwerkingsovereenkomsten met ADP, ArboNed, Canon, Dé Lease Maatschappij, Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat, DOOR Training & Coaching, Effectmeting, Eventpartners, Lindorff, Lyreco, Meeùs Media, Pangaea Internet Marketing, Philips Myshop en Respons.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers