CLC-VECTA en Respons verlengen samenwerking

23-9-2013

CLC-VECTA en Respons verlengden vorige week de samenwerking. Dat betekent dat Respons ook in 2014 de branchecijfers vak- en consumentenbeurzen opstelt. Sinds 2003 stelt Respons, als preferred supplier, ieder jaar de branchecijfers vak- en publieksbeurzen op in opdracht van CLC-VECTA. Sinds 2012 wordt jaarlijks de Beurzen Monitor uitgebracht, in samenwerking met CLC-VECTA.

In juni verscheen de Beurzen Monitor 2013. Gert Jan van den Nieuwenhoff, Voorzitter CLC-VECTA, zei in dit rapport het volgende over de beurzenmarkt van Nederland:

“Gedegen feiten- en cijfermateriaal wordt steeds belangrijker in de keuzes die de marktpartijen moeten maken om hun doelstellingen te realiseren. Eenmalige cijfers leren ons niets, periodieke cijfers laten ons trends zien. De brancheorganisatie CLC-VECTA stimuleert dergelijk onderzoek in het belang van de gehele branche. Objectief onderzoek is essentieel en noodzakelijk. De Beurzen Monitor is in dat opzicht een handvat voor de branche en bewijst zijn meerwaarde op basis van het historisch kader waarin de feiten en cijfers zijn geplaatst. De interpretatie ervan, in een veranderend beurzen landschap, is een persoonlijke zaak.”

Voor meer info over de Beurzen Monitor 2013, een overzicht van de facts & figures van de beurzenmarkt en toegang tot de demoversie van de Beurzen Monitor Online, klik hier.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers