CLC-VECTA heeft weer plaats voor een stagiair

19-10-2011

Voor de ondersteuning bij de uitvoering van de communicatie- en marketingactiviteiten heeft CLC-VECTA vanaf januari 2012 weer plaats voor een:

Stagiair Marketing & Communicatie

Werkzaamheden
CLC-VECTA biedt jou een uitdagende stage op ons kantoor in Breukelen waarbij je kennis kunt maken met de Live Communication Branche en het marketing- en communicatievak. Onder jouw werkzaamheden vallen o.a. het redigeren en schrijven van teksten en persberichten, het beheren en optimaliseren van de website, het samenstellen en verzenden van (elektronische) nieuwsbrieven en mailings, de organisatie en het bijwonen van bijeenkomsten en evenementen, het bijhouden van ons CRM-systeem en het inzetten van Social Media.

Je zult beginnen met ondersteunende werkzaamheden, maar wanneer jouw kennis en ervaring zijn gestegen, krijg je de vrijheid om diverse projecten en werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. De mogelijkheid om een zelfingebrachte stageopdracht te vervullen is uiteraard aanwezig.

Vereisten
Je volgt een opleiding met een specifieke marketing- en/of communicatie-invalshoek op hbo of mbo niveau. Je bent flexibel, enthousiast, representatief, communicatief vaardig en goed in staat om zelfstandig en in een klein team te werken. Daarnaast dien je minimaal 16 weken beschikbaar te zijn.

Contact
Wil je meer weten over deze vacature of wil je gelijk solliciteren? Mail je vraag of CV en motivatie dan naar Dineke Philipse, Communicatie CLC-VECTA, via d.philipse@clcvecta.nl.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers