CLC-VECTA lid Eric Broekaart draagt het Nederlands IJsbeelden Festival over

26-10-2023

Om de continuïteit van het IJsbeelden Festival op de lange termijn te waarborgen heeft organisator, Eric Broekaart, besloten om het evenement over te dragen aan een jongere generatie.

Roos Driessen en Eva Gutteridge zijn vanaf 10 oktober verantwoordelijk voor het IJsbeelden Festival. Om ervoor te zorgen dat zij een vliegende start krijgen blijft Eric Broekaart de komende twee jaar betrokken bij het evenement.

Roos en Eva hebben te kennen gegeven dat zij dezelfde koers willen varen als de afgelopen jaren, zij willen de tijd nemen om met alle leveranciers en marketingpartijen kennis te maken. Alle reeds gemaakte afspraken met leveranciers lopen gewoon door.

Eric Broekaart is blij dat hiermee een stap gezet is om de toekomst van IJsbeelden Festival te waarborgen. Voor veel medewerkers, ijskunstenaars, leveranciers en bezoekers blijft het IJsbeelden Festival een uniek evenement. Het zou mooi zijn als dat nog jaren mag voortduren.
Het IJsbeelden Festival trok afgelopen jaar nog 130.000 bezoekers. Ook aankomend jaar zal het evenement weer plaatsvinden in Zwolle. Waar het evenement daarna gaat plaatsvinden is nog niet bekend.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers