CLC-VECTA lid Gielissen in de vlogserie van RTL Z

30-3-2020

In de vlogserie van RTL Z Nieuws volgt het programma ondernemers die door middel van een vlog een inkijkje geven in hun bedrijf tijdens de coronacrisis. Dit keer legt André Hoeben van CLC-VECTA lid Gielissen uit wat de gevolgen van de crisis zijn voor zijn bedrijf.
 
‘De spullen die je hier achter mij ziet staan, zouden normaal gesproken naar Houston zijn vervoerd. Maar zoals je ziet: ze staan hier nog. De beurs in Houston is compleet geannuleerd’, aldus AndrĂ© in zijn vlog.

Standbouwbedrijf Gielissen zag de eerste annuleringen van klanten al voordat de echte maatregelen werden aangekondigd. En met de maatregelen dat er tot 1 juni geen evenementen georganiseerd kunnen worden, betekent dit voor Gielissen dat zij op z’n vroegst pas na de zomer weer plannen kunnen maken voor het najaar. ‘De impact die dat op ons bedrijf heeft, is duidelijk merkbaar. Tot op de dag van vandaag hebben we ruim 90 projecten die geannuleerd zijn of verplaatst zijn, waaronder de Formule 1 in Zandvoort. We schatten het omzetverlies in op ruim 10 miljoen euro, en dat is nog exclusief activiteiten die we in het buitenland doen.’Bron: RTL Z Nieuws
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers