CLC-VECTA zoekt stagiair Beleid & Organisatie

12-5-2011

De organisatie
CLC-VECTA is de brancheorganisatie voor bedrijven en organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen en vergaderen, evenementen, entertainment en incentives.
Wij staan voor het belang van Live Communication als strategische component voor marketingcommunicatie en kennisuitwisseling, behartigen de collectieve belangen van onze leden tot en met het hoogste niveau en bieden hen een breed netwerk. Daarnaast zijn wij ondermeer verantwoordelijk voor branchegerichte opleidingen en cursussen, onderzoeken, normeringregelingen en accreditaties.
Voor de uitvoering van onze beleidvoorbereiding en beleidsactiviteiten zoeken wij de ondersteuning van een:

Stagiair Beleid & Organisatie


Werkzaamheden
Wij bieden jou een uitdagende stage op ons kantoor in Breukelen waarbij je kennis kunt maken met de Live Communication Branche en het voorbereiden en uitvoeren van projecten gericht op de ondersteuning van bestuur en onze leden. Onder jouw werkzaamheden vallen o.a. het schrijven en redigeren van een personeelshandboek en het opzetten en uitvoeren van een werknemers tevredenheidonderzoek onder alle leden van onze vereniging.
Vereisten
Je volgt een opleiding met een bedrijfskundige en/of HRM invalshoek op hbo niveau. Je bent flexibel, enthousiast, representatief, communicatief vaardig en goed in staat om zelfstandig en in een klein team te werken en bent minimaal 16 weken beschikbaar.

Contact
Wil je meer weten over deze vacature of wil je gelijk solliciteren? Mail jouw vraag of CV en motivatie dan naar Ido Samson, Beleidsmedewerker CLC-VECTA.
Meer informatie over CLC-VECTA en onze leden en diensten, vind je op www.clcvecta.nl.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers