De jury van de Gouden Giraffe is er klaar voor!

30-1-2013

Graag stellen we de juryleden aan je voor die de komende editie van de Gouden Giraffe de ingezonden cases gaan beoordelen. We hebben een mooie en professionele groep mensen uit het vakgebied bereid gevonden om plaats te nemen in een van de 6 jury’s.

Tijdens de Jury Kick-off op 16 januari jl. in De Bazel Amsterdam hebben de juryleden elkaar in een informele sfeer ontmoet en is door de Gouden Giraffe organisatie een nadere toelichting gegeven op het komende jureringstraject. We kijken terug op een geslaagde en gezellige bijeenkomst in deze bijzondere locatie en bedanken De Bazel Amsterdam voor de gastvrijheid.

‘Jongerenjury’ Gouden Giraffe 2013
Naast de professionele jury zijn er 2 studenten per categorie van Hogeschool Fontys te Tilburg aangetrokken en zodoende de ‘jongerenjury’ vormen.

Deze 12 studenten van Fontys, Academy for Creative Industries beoordelen de ingezonden cases vanuit hun eigen perspectief. Verder luisteren en kijken zij mee met de professionele jury en zodoende kunnen zij veel leren. De Gouden Giraffe heeft met deze samenwerking de meest jonge, toekomstige vakgenoten aan boord en dat is erg goed voor vak!

Inzending en jurering, wat is er veranderd?
Op basis van de ervaringen en input vanuit de voorgaande edities heeft de Gouden Giraffe organisatie kritisch gekeken naar het inzend- en jureringstraject en was het uitgangspunt voor de komende editie om het zowel voor de inzender als voor de jury het helderder, eerlijker, vergelijkbaarder en makkelijker te maken.

De online vragenlijst voor de inzender is vereenvoudigd en daarmee wordt de jury-beoordeling en rapportering meer gestroomlijnd. Daarnaast wordt er dit jaar voor het eerst anoniem ingezonden en gejureerd. De naam van de inzender (indien het een opdrachtnemer betreft) is dus niet zichtbaar voor de jury en zal door de organisatie ook niet op voorhand bekend worden gemaakt aan de “buitenwereld” zoals dat voorheen wel werd gedaan.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers