De meest geboekte zakenhotels in 2013

14-2-2014

Zakenreizigers zijn voor hotels een belangrijke doelgroep. Bij de keuze van een hotel zijn de prijs-kwaliteitsverhouding, aanbevelingen door anderen en de locatie belangrijke criteria. Hotels die op deze punten goed scoren, kunnen hier extra van profiteren.

Voorkeur viersterrensegment
De internationale boekingsportal hotel.info heeft de reserveringen in het twee- tot viersterrensegment (inclusief hotels met 4,5 sterren) van de zakelijke gasten in 2013 onderzocht en een lijst van de meest geboekte zakenhotels in Nederland en wereldwijd opgesteld. Uit dit onderzoek bleek dat zakenreizigers de voorkeur geven aan het viersterrensegment.

Algemeen Directeur Ralf Priemer, die onder andere verantwoordelijk is voor de internationale hotelexploitatie bij hotel.info, licht dit toe: "De recensies van gasten op onze website laten zien dat alle hotels een hoge beoordeling en een aanbevelingspercentage van meestal meer dan 95% hadden."

Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam met vier sterren is het meest geboekte zakenhotel via hotel.info en staat op de internationale ranglijst op de vijfde plaats.

De top tien van meest geboekte hotels door zakenreizigers in Nederland in 2013.



Bron: CongresWereld

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers