Dirk Tausch draagt Tausch brand sensations met gerust hart over

07-1-2015

Met ingang van 1 januari 2015 heeft Dirk Tausch zijn aandelenpakket in Tausch brand sensations verkocht aan zijn collega-ondernemer Maarten van der Vaart. Hij kiest voor de start van een nieuwe levensfase.

Dirk is de zoon van de oprichter Harrie Tausch, die 46 jaar geleden het bedrijf Tausch heeft opgericht. Op een heel natuurlijke wijze is Dirk 18 jaar geleden gaan werken in het familiebedrijf. Dit groeide vanzelf uit tot managing director van Tausch en 100% aandeelhouder. In 2010 is Maarten aan boord gekomen die 50% van de aandelen kocht. Nu 4 jaar later koopt Maarten de overige aandelen en gaat samen met het managementteam de bedrijfsvoering ter hand nemen.

Tausch heeft onder Dirk een mooie groei in omvang en professionaliteit doorgemaakt. Zij behoort nu tot de top van de Nederlandse bedrijven in de markt van Live Communicatie.

Dirk neemt de eerste maanden de tijd om zich te oriënteren op een nieuwe levensfase. Hij ziet dit als een mooie en uitdagende periode. De eerste tijd zal hij waar gewenst het bedrijf met raad en daad bijstaan.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers