Eerste twoppy Venue Licenses verstrekt

04-10-2013

In een tijd waarin evenementlocaties op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om toegevoegde waarde te bieden komt twoppy met de Venue License.

Steeds meer organisatoren van congressen en andere evenementen spelen met de gedachte om de informatie rondom een evenement beschikbaar te maken via de mobiele telefoon. Vaak stagneert dit proces wanneer men zich realiseert hoeveel werk en kosten dit met zich mee brengt. Twoppy biedt al sinds begin 2011 de mogelijkheid om op een zeer gebruiksvriendelijke en snelle manier een app te maken voor je evenement. Inmiddels hebben al meer dan 4.000 evenementen de weg gevonden naar twoppy. Daarmee is twoppy wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele programmaboekjes.

Vanuit directe vraag uit de locatiemarkt komt twoppy nu met de Venue License. Een licentie waarmee evenementlocaties de betaalde versie van twoppy gratis kunnen aanbieden aan alle evenementen die zich afspelen op hun locatie. Onder de eerste licentiehouders bevinden zich onder andere NBC Congrescentrum in Nieuwegein, het Evoluon Eindhoven en Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers