Evaluatie Werkkostenregeling: jullie input is onmisbaar!

13-11-2012

Wederom komen alle brancheverenigingen gezamenlijk in actie. En weer met reden! De evaluatie van de Werkkostenregeling (WKR) is onlangs afgerond. Wij kunnen met jullie waardevolle input opnieuw onze invloed aanwenden om mogelijk nog veranderingen ten gunste van onze branche te realiseren in deze ingrijpende maatregel die zoals bekend direct van invloed is op onze broodwinning.

Die WKR is er en blijft er. Van kracht geworden op 1 januari 2011 en nu in werking tijdens een overgangsperiode tot 2014. Na de recente evaluatie zullen binnenkort de definitieve besluiten vallen. Veel brancheorganisaties proberen daarom nogmaals hun terrein veilig te stellen. Ook wij doen dat in de tweede helft van november. Dan vindt een gesprek plaats met een vertegenwoordiging van het ministerie van Financiën.

Tijdens dit gesprek zullen wij aandacht vragen voor de schadelijke gevolgen van de WKR. Het is van belang dat we dan kunnen laten zien hoe groot de inmiddels geleden schade is. Daar hebben we jullie input bij nodig. We roepen je op om alle gevolgen van de WKR – annulering, discussie, schade, omzetverlies, ontslag – die je zelf hebt ervaren of bij klanten hebt gesignaleerd, aan ons te melden. Je kunt dat doen, vóór 9 november a.s., bij het gezamenlijk WKR-registratiepunt: info@ideaonline.nl. Wij kunnen garanderen dat elke melding strikt vertrouwelijk en met de grootste zorgvuldigheid wordt behandeld.

Onderneem nu actie en meld alles wat je weet over de gevolgen van de WKR. Doe dat voor 9 november a.s. en ondersteun daarmee de actie van de samenwerkende brancheorganisaties.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers