EventStreet is terug!

06-6-2024

Eventstreet-18-small-17.JPG

Na een zeer succesvolle editie in 2018, vindt eindelijk op 8 juli 2024 de tweede editie plaats van EventStreet. Dit event is een samenwerkingsverband tussen EventSummit en Haarlem Marketing. Van 16.30 uur tot 22.00 uur is op deze mooie zomeravond de historische binnenstad van Haarlem de ontmoetingsplek voor eventprofessionals.
 
Na een boeiende keynote van Cor Hospes en een lichte maaltijd is het tijd voor een kroegentocht. Meerdere horecagelegenheden zijn voor deze avond overgenomen door mooie bedrijven uit onze branche. Denk aan lampionnen, casino's, teambuilding, inrichters, etc.
 
Kom je dit zomerfeest met ons meevieren? Opdrachtgevers betalen slechts € 17,50 excl. BTW. Toeleveranciers zijn welkom voor € 29,95 excl. BTW. Dit is incl. spreker, lichte maaltijd, lokaal drankje en kroegentocht. Voor opdrachtgevers zijn bijna alle drankjes inclusief. 

Next Stop Haarlem

Haarlem is de ultieme bestemming voor de zakelijke reiziger. Next Stop: Haarlem. 'Next stop' is op meerdere manieren te interpreteren. Je kunt het thema letterlijk nemen als 'de volgende halte'. Je kunt het ook gebruiken als  'de volgende keer'. Hiermee spoort Haarlem professionals aan om aan deze mooie stad te denken voor een volgend event. Hoe dan ook is EventStreet op 8 juli zeker de Next Stop voor vele eventprofessionals uit Nederland.
 

Cor Hospes opent EventStreet

AI, cloud computing, algoritme, zoom meetings. We verwisselen technologie voor intimiteit. Digitale dubbelgangers voor echte ontmoetingen. Maar waar is de mens? Cor Hospes houdt in zijn talk ‘Hart skills zijn de nieuwe hard skills’ een warm pleidooi voor de human factor. Die zijn juist nu belangrijker dan ooit. Cor Hospes snijdt een actueel thema aan op 8 juli. Live ontmoetingen worden steeds belangrijker!
 
Hier vind je meer informatie over tickets.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers