Exclusieve Preview ‘MBA in 1 dag’ door Ben Tiggelaar

11-10-2013

Dr. Ben Tiggelaar is al jarenlang één van de meest gevraagde sprekers en trainers als het gaat om de belangrijke thema’s leiderschap en (gedrags)verandering. Zijn succesvolle ‘MBA in 1 dag’ is inmiddels door 16.500 deelnemers bezocht. Voor zijn programma onderzochten hij en zijn team duizenden pagina’s managementliteratuur. Ook sprak Ben Tiggelaar persoonlijk met de belangrijkste managementdenkers wereldwijd.

Op 28 november a.s. geeft hij een Exclusieve Preview van ‘MBA in 1 dag’ in MartiniPlaza te Groningen. Leden van CLC-VECTA kunnen daarbij aanwezig zijn en gebruik maken van een korting van € 50,-.

Het programma is als volgt:
15.00 uur - Ontvangst
15.30 uur - De 12 belangrijkste lessen uit MBA in 1 dag door Ben Tiggelaar
17.00 uur - Aansluitende talkshow met Lambert Zwiers, Hans Feenstra en Jan Schutrups
17.20 uur - Afterbusiness (ruim aangeklede netwerkborrel)
19.00 uur - Einde

Korting voor leden van CLC-VECTA
Tickets zijn all inclusive, ofwel: het gehele programma, het boek MBA in 1 dag (waarde € 24,95), drie kortingsvouchers (bijna € 600,-) voor de gehele MBA in 1 dag, volledige catering, parkeren en garderobe. Omdat MartiniPlaza coproducent is, kun je als lid van CLC-VECTA  € 50,- korting krijgen op jouw ticket (€ 149,- i.p.v. € 199,- excl. btw). Je krijgt deze korting door de code clcv2811 in te voeren tijdens de bestelling via www.martiniplaza.nl/mbain1dag.

Voor wie?
De doelgroep is breed: teamleiders, afdelingshoofden, ondernemers, managers, midden en hoger kader en iedereen met die ambitie.

De ervaring is dat veel organisaties een bezoek aan MBA in 1 dag bekostigen uit het opleidingsbudget.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers