Exposupply opent de online deuren van haar webshop

06-4-2022

Op 5 april 2022 heeft CLC-VECTA lid Exposupply haar online deuren geopend van de Exposupply webshop. Het bestellen van de vloerpanelen, displayspots, floodlights of andere led-verlichting gebeurt standaard via een offerte aanvraag of telefonisch, maar kan nu ook rechtstreeks via de webshop.

ExpoFloor-panel-high-gloss-1-min.jpg
ExpoFloor panel high gloss
 
Inkoopkorting met partner account
Vaste klanten kunnen een partner account aanvragen waarmee de bestellingen online geplaatst kunnen worden. Met dit partner account wordt vervolgens ook een persoonlijke inkoopkorting verwerkt. Daarnaast is direct zichtbaar welke producten op voorraad zijn en de facturen van eerdere online bestellingen kunnen worden ingezien.
 
‘Ouderwetse’ klantenservice
De persoonlijke ondersteuning en afstemming die de klanten momenteel gewend zijn zal niet veranderen. Exposupply wil met deze nieuwe service de dienstverlening uitbreiden door het sneller, eenvoudiger en transparanter te maken.

Link tussen Exposupply.com en Exposupply.shop
Met de komst van deze webshop is er onderscheid gemaakt tussen de informatieve website www.exposupply.nl en de product-, voorraad- en prijsinformatie die op de webshop www.exposupply.shop/nl te vinden is. Er is uiteraard een link tussen beide websites aanwezig.

 
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers