Kijk op: www.wijhelpengraag.nu voor meer informatie en het stellen van je hulpvraag

wijhelpengraag.nu is een initiatief van branchevereniging CLC-VECTA namens organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche.

Faber, Gielissen en Univate bouwen indrukwekkende stand voor Hitachi

07-5-2019

In opdracht van Gielissen Interiors | Exhibitions | Events hebben Faber Audiovisuals en Univate uiterst geavanceerde technologie geleverd voor de indrukwekkende en enorme stand van Hitachi op de Bauma 2019 in München.

Hitachi wilde graag laten zien wat het te bieden heeft en durfde het aan om met hun beursstand boven het maaiveld van Bauma 2019 uit te steken. Letterlijk met een tijdelijk 'gebouw' van twee verdiepingen dat zijn gelijke niet kende, maar in die grootsheid juist ook qua contentbeleving. 

AR- en VR-beleving
Faber en Univate hebben de inhoud van de storytelling ontworpen, gecoördineerd en uitgevoerd in samenspraak met Gielissen en Hitachi. Naast de “reguliere” inhoud voor de schermen werden de nieuwste technologieën toegepast om de bezoeker een overrompelende AR- en VR-beleving te geven. Bezoekers konden via een virtuele visualisatie de nog niet bestaande Wheel Loader van Hitachi bewonderen. Daartoe konden ze in een conceptuele cabine plaatsnemen en in virtual reality bekijken hoe de nieuwe machine eruit zal zien. Naast nieuwe machines biedt Hitachi ook gebruikte apparatuur aan. Voor potentiële kopers is het belangrijk te weten of het onderhoud van een machine eventuele aandachtspunten kent. Om dit te visualiseren werd de Microsoft HoloLens ingezet. De EX-2600 graafmachine was dé grote publiekstrekker. Faber en Univate leverden een photobooth in de enorme bak van de graafmachine.

Apparatuur
Wat betreft de apparatuur leverde Faber Audiovisuals grote schermen met de schitterende ROE CB5, 5,7 mm LED-buitenschermen met hoge helderheid. Om de verschillende informatieschermen aan elkaar te “knopen” werd maar liefst 300 m aan ROE-strips geïnstalleerd. Om de bezoekers in de bierschuur de beste plek te geven, werd er een ROE BO2.8 scherm met hoge resolutie geplaatst. Voor het demonstratieterrein leverde Faber Audiovisuals draadloze televisiecamera’s, playout, schakelapparatuur en een geluidssysteem. Op verschillende plaatsen werden touchscreens van 85 inch geïnstalleerd om kleine presentaties te verzorgen.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers