Fietsend locaties bekijken in de groene regio

06-9-2017

Tijdens de 4e editie van de Locatietour zien meeting- en eventplanners tijdens een inspirerende tour welke bijzondere eventlocaties zich in het prachtige natuurgebied Utrechtse Heuvelrug bevinden. De gratis toegankelijke Locatietour staat dan ook in het teken van 'natuur & buiten' en vindt plaats op maandag 2 oktober 2017.

Thema natuur & buiten
De Locatietour is hét event om kennis te maken met de meest bijzondere event- en vergaderlocaties. Anders dan voorgaande edities stappen de deelnemers dit keer op de fiets. "Als je aan natuur en buiten denkt, denk je vaak ook aan beweging en sport. Het is dan ook niet geheel toevallig dat we dit keer gaan fietsen. Ook duiken we nog even in het oranjegevoel van afgelopen zomer", vertelt Linda Kerkhoven van adviesbureau Linda op Locatie. Net als voorgaande edities organiseert het Utrecht Convention Bureau (UCB) de Locatietour in samenwerking met Linda op Locatie.

Divers programma
Na het ontvangst, begint de dag al snel met een warming-up. Even later wordt er ingegaan op het EventCanvas. Hiermee leer je een praktische methode om events beter te begrijpen en te ontwerpen. De locaties die gedurende de dag bezocht worden zijn veelzijdig. Het ene moment staan mensen op een groot sportveld, het volgende moment in een historisch landhuis. Natuurlijk is er ook aandacht voor lekker eten, zowel tijdens de lunch als bij de afsluiting.

De Locatietour is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners uit Nederland. Informatie en aanmelden: www.locatietour.nl

Utrecht Convention Bureau
Het Utrecht Convention Bureau (onderdeel van Utrecht Marketing) is een one-stop-shop voor organisatoren van nationale én internationale congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Het UCB geeft onafhankelijk, kosteloos en deskundig advies over de mogelijkheden die Utrecht te bieden heeft op het gebied van zakelijke evenementen. Daarnaast geeft UCB informatie ook over marketing & promotie, de financiële aspecten of subsidiemogelijkheden bij congressen en ondersteunt bij bidprocedures en site-inspecties.

De Locatietour
De Locatietour is een soort van 'open locatie dag', speciaal voor event- en meetingplanners. We begrijpen dat het niet altijd praktisch is voor een locatie om locatiebezoeken tussen de bedrijven door te doen. Daarom vinden we dat een locatietour uitkomst biedt voor zowel de aanbieder als de opdrachtgever, zoals secretaresses, meeting planners en andere event professionals. Zij kunnen in 1 dag meerdere locaties bekijken in een bepaalde omgeving.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers