Goed voornemen voor 2013: event-skills upgraden

05-1-2013

Is je goede voornemen voor 2013 je verder professionaliseren in eventorganisatie? Dan heeft het CBE al 4 sessies voor je klaar.

Op 24 januari kun je je samen met Pieter De Smet verdiepen in non-verbale communicatie bij beurzen en evenementen. Pieter doceert Commerciële vaardigheden, is zaakvoerder van het Management & Communicatiebureau Pidesco bvba en schreef diverse boeken over communicatie in een commerciële omgeving, zoals 'Verkopen is een werkwoord!', 'Non-verbale communicatie, dat spreekt', ...

Op 21 februari ontdek je met Erwin Taets hoe je je taalgebruik kunt optimaliseren op sociale media. Boodschappen op sociale mediaplatformen vragen namelijk om extra aandacht volgens doelgroep. Welk taalgebruik wordt door je doelgroep gewaardeerd: grappige woordspelingen en metaforen of juist informatief en zakelijk? En hoe verander je je sociale mediaplatform van een communicatiemiddel naar een conversatiemiddel? Erwin is taaldocent en onderzoeker en geeft bijscholingen, lezingen en seminars over digitaal schrijven, modern presenteren, e-books, e-readers en sociale media.

Op 21 maart word je door Chantal Vandekerckhove en Stefaan Vanmassenhove ondergedompeld in regels en protocollen die afgestemd zijn bij staatsbezoeken en hoe je hiermee rekening houdt in een veiligheidsdraaiboek.

En op 23 mei geeft Pol Toye je een inzicht in ROI-metingen voor de eventsector, gebaseerd op de ROI-methodologie van Elling Hamsö. Bezoekersaantallen, publieksdichtheden en bezoekersstromen, maar ook Belgische tendensen komen aan bod.

Het Centrum voor Bijscholing in Eventorganisatie (CBE) is het opleidingscentrum verbonden aan de opleiding Eventmanagement van de KATHO -Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde-HANTAL en HANTAL BUSINESS SCHOOL. Het CBE traint eventprofessionals in specifieke aspecten van eventorganisatie en eventmanagement. Sessies hebben telkens plaats op een donderdagnamiddag in de gebouwen van het departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde - HANTAL in Kortrijk en komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille of opleidingscheques.

Bron: Eventplanner.be

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers