Gratis creatief of strategisch advies voor ondernemers

29-10-2013

Tijdens 'de 24 uur van de reclame' op 7 november in de Beurs van Berlage wordt voor de tweede keer de MKB Marathon gehouden. De top van de Nederlandse bureauwereld zit met 50 top creatieven en strategen klaar om ondernemers gratis een creatief, inspirerend en strategisch advies te geven.

De MKB Marathon is onderdeel van 'de 24 uur van de reclame', het jaarlijkse evenement van de creatieve marketing en reclamebranche. Op deze wijze zet de bureauwereld haar kracht in om anderen te helpen. Want zeker nu kan iedere ondernemer wel creatieve hulp gebruiken.

Inschrijven voor een gratis MKB Marathon consult
Geïnteresseerd in een advies van een topcreatief of strateeg van de toonaangevende bureaus in Nederland? Hier kun je je opgeven en aangeven wat de uitdaging voor jouw onderneming of organisatie is. De plaatsen zijn beperkt dus meld je aan want vol=vol.

De vierde editie van 'de 24 uur van de reclame' 2013 "The Next Level" is een initiatief van de BVA (bond van adverteerders) en de VEA (Vereniging van Communicatieadviesbureaus). Het volledige programma van de 24 uur vind je op www.24reclame.nl.

Bron: MKB-Nederland

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers