Huidige economische situatie vraagt om focus: ArboNed is terug

02-9-2013

365 maakt vandaag bekend dat de naam van de organisatie veranderd is in ArboNed. Met deze naamswijziging wil de arbodienstverlener benadrukken dat het zich weer focust op de diensten waar het als bedrijf goed in is: verzuimmanagement, reïntegratie en preventie.

“ArboNed is terug. Bekend, vertrouwd, gericht op innovatie en het leveren van kwaliteit”, aldus Paul Verburgt, algemeen directeur a.i. van ArboNed. In april 2011 lanceerde de organisatie de naam 365, omdat het bedrijf naast verzuim en preventie ook HR-consultancy diensten ging aanbieden. “En daar is nauwelijks vraag naar geweest. Logisch. In deze economische tijd zijn veel bedrijven gericht op overleven, en dan is er geen geld voor extra’s”, aldus Verburgt.

Ook ArboNed ervaart de gevolgen van de huidige economische situatie. Verburgt: “Dan moet je gaan focussen. Onze 350 bedrijfsartsen, bijgestaan door arbeidsdeskundigen en bedrijfsmaatschappelijk werkers, leveren een gespecialiseerde aanpak bij de reïntegratie van werknemers. En onze consultants ondersteunen werkgevers in het creëren van condities voor werknemers - om optimaal te kunnen functioneren in een organisatie - waardoor we verzuim voorkomen. Arbo pur sang, naar de behoefte van deze tijd. En vanaf vandaag weer vanuit het bekende en vertrouwde merk ArboNed”, aldus Verburgt.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers