In deeltijd doorgroeien naar event manager

11-3-2024

Wil jij verder leren maar zie je de hele week in de schoolbanken niet zitten? Of wil je als werkgever je werknemer de kans geven om zich verder te ontwikkelen, maar hem of haar niet kwijt? NHL Stenden biedt de HBO opleiding Leisure & Event management nu ook in deeltijd aan. Een mooie mogelijkheid om verder te leren en met de gedane kennis meteen aan de slag te gaan – en daar profiteren werknemer en werkgever van!

NHL Stenden is als eerste gestart met een duale opleiding Leisure & Event management.  Deze opleiding geeft je echt de ruimte om te blijven werken met maar één schooldag in de twee weken. Praktijkopdrachten zijn toespitst op jouw werk. Je opgedane kennis is dus meteen toepasbaar!

Voor werkgevers biedt dit leertraject meerdere voordelen. Je biedt de mogelijkheid om te blijven leren en groeien aan je personeel – steeds belangrijker in deze arbeidsmarkt. Maar ook jouw onderneming profiteert van de opgedane kennis. Want straks heb je een afgestudeerde HBO’er in dienst die alle ins en outs van het werk al kent!

Kijk hier naar de eerste enthousiaste ervaringen voor een compleet beeld. De opleiding is onderdeel van een totaalprogramma, de MKB route in het HBO. Is Leisure & Event Manager niet jouw opleiding? Kijk dan hier voor het complete aanbod, waaronder ook Hotel Management.
Wil je meer weten over de opleiding Leisure & Event Management? Neem dan contact op met NHL Stenden, Hiltsje Pritchard. Zij vertelt je er graag alles over.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers