In Memoriam John van de Merbel

25-3-2024

Op woensdag 27 maart 2024 nemen familie, vrienden, collega’s en (oud)branchegenoten van John van de Merbel. John is als iconische ondernemer met zijn JMT International van enorm belang geweest voor de ontwikkeling van de expobranche tot het niveau van vandaag. Oprichter, inspirator, visionair: naar zijn voorbeeld en volgens zijn ideeën is verhuur van beursmeubilair en tapijttegels binnen de EU met beschikbaarheid, mogelijkheden en service naar de hedendaagse top gebracht.
 
Gestart vanuit de projectstofferingsbranche is JMT Floorcoverings voor John altijd de basis gebleven. Leveren en leggen van vloerbedekking was ‘zijn vak’, waar zijn zoon Marc hem in is opgevolgd. Met een duidelijk gedeeld DNA: ‘geen betere raad dan voorraad’ en ‘eerst goed voor je mensen zorgen’. En dat weten ze bij JMT Floorcoverings ieder als geen ander. De post-Covid doorstart onder de vleugels van Marc en John van de Merbel was en is een warm bad. “We zijn een team, vrienden .. eigenlijk gewoon een beetje familie. Gedreven door het grote sociale vermogen van John en Marc,” zo luidt het bericht van JMT.
 
JMT Floorcoverings is gesloten komende woensdag. “Dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend zullen we John enorm missen. We vertrouwen op uw begrip dat we deze dag alle rust en tijd nemen om ons verdriet een plaats te geven, en de familie Van de Merbel te steunen bij dit voor hen haast onbevattelijke verlies.”
 
We wensen familie, naasten en het team van JMT Floorcoverings heel veel sterkte toe.
 
Vanuit CLC-VECTA wordt namens leden, bestuur en medewerkers op verzoek van de familie een donatie gedaan aan een goed doel. Een afvaardiging van de vereniging zal uiteraard aanwezig zijn bij de herdenkingsplechtigheid en condoleance.

John-van-de-Merbel.png

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers