Innovatie: Inviteer je gasten met muziek

20-12-2012

Een berichtje inspreken op de voice mail om iemand uit te nodigen, kan iedereen. Maar dat berichtje leuk verpakken met muziek en versturen naar een hele gastenlijst, dat is nieuw. Tone2All doet dat. Dit bedrijf mixt je boodschap, stem en muziek en tovert je gesproken uitnodiging om tot een parel van een audio-berichtje. Aangenaam om te beluisteren, verrassend om te krijgen.

Zo deed een eventorganisator een beroep op Tone2all om de gasten uit te nodigen voor een filmpremière. De regiseur sprak zelf de uitnodigingen in. Ze begroette elke gast persoonlijk met zijn of haar naam, vermeldde datum, plaats en tijdstip van de première en beloofde champagne. Tone2All mixte de muziek van de film met de boodschap en verzorgde de verzending naar de smartphones van de genodigden. Je kan een audio-berichtje ook gebruiken als bedankje of als teaser.

De reacties waren uitermate positief. Ze varieerden van "goh, leuk gevonden, die uitnodiging!" tot "fijn dat ik persoonlijk door de kunstenares werd aangesproken" en "wat origineel, nooit eerder gehad. Ik heb het aan iedereen op mijn werk laten horen".

Bron: Eventplanner.be/nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers