Inschrijftermijn Gouden Giraffe 2024 verlengd tot en met 16 mei

19-4-2024

De Gouden Giraffe Event Awards 2024 worden op 29 mei uitgereikt in het compleet vernieuwde NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Voor merken, bedrijven, overige organisaties en bureaus is de inschrijftermijn om hun beste marketing of communicatie event uit 2023 in te schrijven verlengd tot en met 16 mei, 23.59 uur.

De Gouden Giraffe Event Awards zijn al 30 jaar lang dé Oscars voor de allerbeste evenementen binnen de marketing en communicatie van merken, bedrijven en overige organisaties. Ook dit jaar kunnen opdrachtgevers en bureaus hun beste events inschrijven en in zes categorieën meedingen naar één van de zes Gouden Giraffen:
  • Beursdeelnames
  • Brand Events
  • Congressen en Kennis Events
  • Interne evenementen
  • PR en Mediawaarde events
  • Relatiemarketing events
In deze 6 categorieën wordt iedere inzending online beoordeeld door de vakjury en mag ieder event zich ook nog eens live pitchen voor diezelfde vakjury. Dat laatste gebeurt tijdens Learn from the Best op de middag van de Gouden Giraffe Event Awards op 29 mei, in het bijzijn van honderden geïnteresseerde bezoekers.

Naast de 6 giraffe van de vakjury is er de Next Generation Award beoordeeld door een jury vol eventstudenten, is er een Publieksprijs en awards voor het meest duurzame concept en de Out of the Box Award voor het meest creatieve concept.

Jouw eventcase inschrijven (tot en met 16 mei 2024), tickets kopen voor een zeer inspirerende dag en alle overige informatie vind je via: www.gouden-giraffe.nl

Gouden-Giraffe.png

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers