Last-minute-Valentijn-tips

13-2-2014


Op de knieën in het Rijksmuseum op vrijdag 14 februari

Wie een bijzondere locatie zoekt voor een huwelijksaanzoek kan op Valentijnsdag terecht in het Rijksmuseum in Amsterdam. Speciaal op de dag van de liefde biedt het museum de mogelijkheid om op de knieën te gaan bij de Zittende Amor van Etienne-Maurice Falconet. Bij dit beeld wordt een speciale plek ingericht, waar een fotograaf het aanzoek vastlegt.

 

Valentijnsrondleiding op de Domtoren
Toerisme Utrecht organiseert speciaal op Valentijnsdag een romantische avondrondleiding op de Utrechtse Domtoren. Jullie beklimmen samen met een gids de hoogste kerktoren van Nederland. Op de transen van 70 en 95 meter kun je ten slotte genieten van het uitzicht over Utrecht. De rondleiding wordt sfeervol afgesloten met een glaasje prosecco. Enne... wilde je toch 'de' vraag gaan stellen, dan is dit best een goede plek, toch?

De rondleiding begint om 20.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. De rondleiding vertrekt vanaf het Ontvangstgebouw naast de Domtoren op Domplein 21. De prijs voor volwassenen is €12,50, inclusief een glaasje prosecco. Er zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar dus het is aan te bevelen alvast kaarten te bestellen via de Ticketshop.


De NH Dream Gift
Er is geen origineler cadeau dan de NH Dream Gift. Verras jouw Valentijn met een romantische hotelovernachting inclusief uitgebreid ontbijt voor 2 personen. De gelukkige ontvanger kan kiezen uit maar liefst 28 hotels. Jouw persoonlijke boodschap wordt bovendien met liefde (én kosteloos) op de voucher geprint. Daar gaat ieder Valentijnshart gegarandeerd sneller van kloppen!


Bron: CongresWereld

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers