Libéma lanceert nieuwe website

12-5-2013

Libéma heeft haar nieuwe zakelijke website gelanceerd. Deze website bundelt alle zakelijke mogelijkheden binnen Libéma, maar helpt Libéma ook om zichzelf meer als expert en autoriteit neer te zetten.

De nieuwe website van Libéma laat zien welke bedrijven er onder de vlag van Libéma opereren én wat de mogelijkheden zijn die Libéma biedt. Libéma exploiteert namelijk meer dan 20 verschillende attractieparken, vakantieparken en beurs- en evenementlocaties. Het bedrijf biedt locaties en faciliteiten voor bedrijfsuitjes, publieksevenementen, bedrijfsfeesten, concerten, beurzen, relatiedagen, sportevenementen, congressen en productpresentaties. “Libéma is uniek in haar grootte en diversiteit. De nieuwe website laat dit beter zien aan de bezoeker, ” aldus Cindy Rooijakkers, online content medewerker bij Libéma.

Libéma heeft jarenlange ervaring met het faciliteren van grote en kleine beurzen en evenementen. “De kennis die Libéma hierdoor heeft opgedaan kan nu beter gedeeld worden op de eigen website. We gaan meer nieuwsberichten plaatsen en zijn een blog gestart. Vele collega’s binnen Libéma gaan artikelen schrijven over de marketing van een evenement, de locatie voor je beurs of de facilitaire zaken waar je als organisator rekening mee moet houden. We gaan daarnaast ook starten met een nieuwsbrief, dus geïnteresseerden kunnen binnenkort ook per mail op de hoogte gehouden worden.”

Kijk op www.libema.nl/zakelijk voor de vernieuwde website en het inschrijven voor de nieuwsbrief.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers