Management buy-out beveiligt toekomst van Congrex Holland

18-2-2014

Het managementteam van Congrex Holland BV, bestaande uit Jarno de Boer, Managing Director en Rob Eskes, Director Business Relations, is een partnership aangegaan met Prasant Saha, CEO van CIMGlobal voor het welslagen van alle projecten, de entiteit en toekomst van haar medewerkers.

De overeenkomst werd vandaag ondertekend en omvat alle aandelen van de voormalige dochteronderneming van Congrex Holding BV. De huidige focus is het handhaven van succesvolle levering, zoals het bedrijf al 32 jaar lang heeft gedaan.

Jarno de Boer legt uit: "Congrex Holland is vele jaren een succesvolle entiteit binnen de Congrex Group geweest, dankzij ons team en de relaties met onze cliënten. In de kantoren van Congrex Holland BV in Amsterdam, Noordwijk en Rome is het werk gewoon doorgegaan, ondanks de hectische tijd. Congrex Holland BV heeft een toegewijd en stabiel team en met een nieuwe eigenaar is dit team klaar voor de toekomst."

Congrex Holland BV heeft een team van 27 professionals, gespecialiseerd in congressen, vergaderingen, hotel accommodaties en associatie management voor een breed scala van industrieën. Huidige projecten variëren van lucht- en ruimtevaart en energie tot de kledingindustrie.

"Ik ben erg blij om het CIMGlobal-netwerk in Europa uit te breiden door de toetreding tot de management buy-out van Congrex Holland BV. De combinatie van 17 jaar ervaring in de associatiemarkt van het Midden-Oosten en Azië met de kennis en achtergrond van Congrex Holland in Europa, Qatar en Afrika, maakt ons een sterke kracht in de wereldwijde associatie- en vergadermarkt," aldus Prasant Saha.

Rob Eskes voegt daaraan toe: "De mogelijkheid om te kunnen werken met het netwerk van CIMGlobal in een nauwere en beter geïntegreerde wijze dan we hebben gedaan brengt veel kansen en toegevoegde waarde voor onze klanten. We zien internationale associaties reiken naar Azië en het Midden-Oosten om hun organisaties te laten groeien, en met onze nieuwe partners en lang durende expertise zullen we kunnen onze klanten beter van dienst."

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers