Meest Innovatieve uitje van 2013

23-1-2013

Voor het derde jaar organiseert de ANWB de verkiezing van ‘Leukste uitje van Nederland’. Naast de publieksprijs voor het ‘Leukste landelijke uitje’, het ‘Leukste provinciale uitje’ en de Explorerprijs voor het meest aansprekende uitje voor kinderen, kent de ANWB ook een vakprijs toe aan het ‘Meest Innovatieve uitje van 2013’.

Dé prijs waarmee aanbieders zich profileren als innovatieve, onderscheidende en aantrekkelijke ondernemer binnen de vrije tijdsbranche. Aanbieders kunnen een case indienen en als zij tot top vijf van genomineerden horen nodigen wij ze graag uit hun case persoonlijk toe te lichten aan de vakjury. Dit is dé kans voor aanbieders om hun bijzondere en innovatieve ontwikkelingen in de spotlights te zetten.

De vakjury beoordeelt de ingebrachte cases op een viertal criteria, namelijk;

  • ‘Bijzonder’ in de markt
  • Nodigt uit tot samen uit, écht beleven
  • Positieve bijdrage aan samenleving
  • Vernieuwend op een duurzame manier

De deadline voor het indienen van de case is vrijdag 8 februari a.s.

Ambitie
Met de verkiezing voor ‘Meest innovatieve uitje van 2013’ verwacht de ANWB bij te dragen aan de inspiratie van leden voor een belevingsvol uitje. Tevens verwacht zij daarmee een positieve stimulans te kunnen geven aan veelbelovende, duurzame en betekenisvolle ontwikkelingen binnen de vrije tijdsbranche. Daarmee ontstaat indirect, toegevoegde waarde voor de samenleving.

Deze ambitie krijgt vorm binnen het Land van ANWB, hét platform van, voor en door ANWB leden die zich oriënteren op een leuk uitje. ANWB leden vinden er tips voor korte uitjes of een complete dag weg; dichtbij of verder weg, gratis of betaald. De content is in belangrijke mate afkomstig van de leden.

Leden die zich graag laten verrassen met inspirerende tips voor uitjes die zij nog niet kennen en die échte beleving mogelijk maken. Uitjes die bijdragen aan het ervaren van geluksmomenten en die samen uit, tot écht beleven maken. Laat je inspireren in het Land van ANWB.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers