Meeting Magazine start voorrondes verkiezing 'Het Leukste Bedrijfsuitje 2014'

10-3-2014

Na het grote succes van de verkiezing 'Leukste Zakelijke Dagattractie van 2013', reikt Meeting Magazine dit jaar de award uit aan de winnaar van de verkiezing 'Het Leukste Bedrijfsuitje 2014'. Lezers van Meeting Magazine.nl kunnen vanaf 15 mei hun stem uitbrengen en maken hierbij kans op toegangskaarten die door de winnende locatie beschikbaar worden gesteld.

Pitch
Bedrijven die kans maken om te winnen, kunnen locaties zijn die gespecialiseerd zijn in bedrijfsuitjes of hiervoor hun locatie beschikbaar stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dierentuinen, theaters, musea, attractieparken en sportcomplexen. Deelnemende locaties krijgen de kans om zich te presenteren aan het publiek op de pagina’s in Meeting Magazine en uiteraard online. Daarnaast wordt er onder andere drie maal een korte pitch geplaatst van de desbetreffende locaties, waarin zij de lezers van Meeting Magazine proberen te overtuigen op hen te stemmen.

Inschrijven
Verzorg je bedrijfsuitjes? Inschrijven is vanaf nu mogelijk via Danny Toonen, danny@vanmunstermedia.nl.

In editie 5 van Meeting Magazine, die in november 2014 gepubliceerd wordt, maakt Meeting Magazine de winnaar bekend en wordt de award uitgereikt. Naast de award ontvangt de winnaar een 2-pagina advertorial in een editie naar keuze van Meeting Magazine.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers