MKB Servicedesk lanceert MKBBarometer.nl

24-1-2013

MKB Servicedesk, het online ondernemersplatform van MKB-Nederland, lanceert vandaag tijdens het live webinar MKB KICK OFF 2013 de belangrijkste trends voor ondernemers. Vanaf december heeft MKB Servicedesk in dialoog met bezoekers van de website, experts en onze kennispartners een lijst met de 100 belangrijkste ontwikkelingen voor 2013 opgesteld.

Ondernemers weten zelf het beste wat voor hún bedrijf belangrijk is. Daarom kunnen ondernemers via MKBBarometer.nl stemmen op de belangrijkste trends voor 2013 en zichzelf continu vergelijken met collega-ondernemers uit hun branche. De barometer geeft daarmee een weerspiegeling van het ondernemersklimaat in Nederland.

De MKBBarometer en bijbehorende trends worden vandaag op 22 januari om 16:30 uur gepresenteerd tijdens het webinar MKB Kick Off 2013. Daarin worden de belangrijkste ontwikkelingen van 2013 besproken met onder andere topondernemer Leen Zevenbergen, Marco Hoogerland van de Talentenacademie en presentatrice en onderneemster Charlotte Labee.

Tijdens het webinar presenteert MKB Servicedesk ook haar nieuwe boek: Eerste hulp bij Social media, Netwerken aan de #stamtafel. Speciale gast is auteur Richard Bordes.

Tot slot lanceert MKB Servicedesk in het webinar haar nieuwe website MKBServicedesk.nl. Het resultaat, de achterliggende visie en de uitdagingen voor online ondernemen worden besproken met Peter Olsthoorn, journalist en auteur van ‘De macht van Facebook’ en met Paul de Beer, directeur van Ehio Media.

Bron: MKB-Nederland

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers