NAPK verder als netwerkorganisatie

16-7-2013

De Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) zal niet meer in de huidige structuur blijven bestaan. Er is een grove architectuur ontworpen die erop neerkomt dat de NAPK meer een netwerkorganisatie zou moeten worden, die vanuit een online platform leden met elkaar in contact brengt en kennis en informatie laat delen. Daarnaast zouden fysieke bijeenkomsten georganiseerd moeten worden rond specifieke thema’s waarbij samenwerking gezocht kan worden met andere brancheverenigingen.

Het bestuur laat per brief weten dat zij er vooralsnog van uit gaat dat aan de arbeidsovereenkomsten van de meeste medewerkers tussen 1 september 2013 en 1 januari 2014 een einde komt. Ook directeur Mirjam van Dootingh vertrekt, maar zij zal de afbouw van de organisatie tot het einde van het jaar ondersteunen.

Direct na de zomer belegt de NAPK een ledenvergadering waarbij leden geïnformeerd worden en waarbij van gedachten gewisseld kan worden over de nieuwe opzet.

De voorgenomen verhuizing van het NAPK-kantoor naar het Muziekgebouw aan het IJ gaat door, daarover wordt later meer bekend gemaakt.

Bron: NAPK

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers