NHTV Breda en BCD Travel breiden strategische samenwerking uit

15-7-2013

BCD Travel, marktleider in zakenreismanagement in de Benelux, en NHTV internationaal hoger onderwijs Breda hebben een overeenkomst getekend om hun strategische samenwerking verder uit te breiden. Beide partijen verwachten veel uit deze uitgebreide samenwerking te kunnen halen op het gebied van onderwijs, onderzoek, professionalisering van de branche en de aansluiting van onderwijs op het bedrijfsleven.

“Wij hebben elkaar veel te bieden,” zegt Diederik Banken, Vice President Commercial voor de Benelux bij BCD Travel. “Wij denken dat de zakenreisbranche gebaat is met een nog nauwere verbinding tussen bedrijfsleven en onderwijs. NHTV-studenten en docenten krijgen direct toegang tot de zakenreiswereld. En BCD Travel deelt als marktleider niet alleen de eigen kennis- en ervaring met de toekomstige generaties, maar profiteert ook van de knowhow van docenten en studenten bij NHTV.”

Als onderdeel van de samenwerking zal het studentenleerbedrijf "Newways" van de Academie Toerisme van NHTV, dat al jaren de reizen van de studenten en medewerkers van de academie organiseert, professioneel worden ondersteund door BCD Travel. Deze opzet stelt de studenten in staat alle aspecten van zakenreizen in de praktijk uit te voeren en kennis te maken met alle disciplines van een professionele zakenreisorganisatie. Wicher Meijer, directeur van de Academie Toerisme van NHTV: “Hiermee bieden wij onze studenten waardevolle praktijkervaring. Bovendien kunnen wij ook profiteren van alle voordelen van het professioneel managen van onze zaken- en studiereizen. Wij kunnen zo op een efficiënte wijze onze eigen processen inrichten - en waar nodig verbeteren - en efficiency in het reisproces realiseren.”

Bron: CongresWereld

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers