Nieuwe versie Algemene Voorwaarden Tentoonstellingsbouw beschikbaar

01-2-2024

Algemene voorwaarden zijn, net als onze branche, niet statisch. Regelmatig updaten zorgt er voor dat de algemene voorwaarden blijven passen bij de praktijk en ze jou als lid van CLC-VECTA de zekerheid bieden die algemene voorwaarden horen te bieden. En dat is exact wat deze herziene en vernieuwde set Algemene Voorwaarden voor Tentoonstellingsbedrijven doet!

Samen met onze juridisch partner, DKVA, hebben we gekeken hoe we de voorwaarden nog beter en makkelijker konden maken. Dat heeft onder andere geresulteerd in een nieuwe volgorde van artikelen die logischer en leesbaarder is. De aanpassingen hebben we getoetst bij onze leden en met hun input hebben we de puntjes op de i gezet. De nieuwe versie deponeren we – net als voorgaande versies - bij de Kamer van Koophandel.

Waar vind jij die nieuwe set? In het ledenportal vind je de complete set in Nederlands, Engels en Duits, zowel in word als in pdf. Daarnaast zijn de pdf versies ook openbaar te vinden op de volgende locaties: Verwijs je in jouw offertes naar de algemene voorwaarden op onze site? Pas dan de linkjes aan, deze zijn niet hetzelfde gebleven! Heb je vragen over de Algemene Voorwaarden? Neem dan contact op met Gerbrig via gerbrig@clcvecta.nl.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers