Oprichting van uw Flex-B.V. makkelijker en nu ook erg voordelig

02-11-2012

Na de invoering van de Flex-B.V. op 1 oktober jl. hebben we inmiddels een maand kunnen wennen. De nieuwe wetgeving heeft de oprichting van standaard Flex-B.V. aanmerkelijk makkelijker gemaakt. Zo is er geen bankverklaring meer nodig en er hoeft ook geen verklaring van geen bezwaar meer aangevraagd te worden bij het Ministerie van Justitie. Daarnaast biedt de nieuwe wetgeving ook de mogelijkheid om voor de bijzondere situaties een B.V. "op maat" te maken.

Om ook de leden van CLC-VECTA aan de nieuwe wet te laten wennen, doet preferred supplier Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat je bij deze een speciaal "eindejaarsaanbod": de oprichting van een standaard Flex-B.V.

  • met 1 of 2 Nederlandse oprichters, tevens directeur(en),
  • met een geplaatst en volgestort kapitaal,
  • de volstorting van de aandelen wordt aangetoond door overlegging van een bankafschrift,
  • de akte wordt opgesteld in de Nederlandse taal,de inschrijving van de Flex-B.V. in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, en
  • het opmaken van een aandeelhoudersregister.

De kosten voor de oprichting van een standaard Flex-B.V. bedragen € 500,00 excl. BTW. Dit aanbod is de laatste 2 maanden van 2012 geldig. Neem voor de oprichting van een Flex-B.V. contact op met Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat via +31 (0) 30 -285 03 80.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers