Overeenstemming Cao Tentoonstellingsbedrijven bereikt!

14-11-2012

Namens de Cao commissie informeren we je graag dat partijen in het onlangs gevoerde overleg volledige overeenstemming hebben bereikt over de Cao Tentoonstellingsbedrijven voor 2012 en 2013. Via de website van CLC-VECTA is de volledige tekst sinds gistermiddag beschikbaar.

Klik hier voor de tekst Cao TTB 2013-2013.

De boekjes worden zo spoedig mogelijk gedrukt, als lid van CLC-VECTA krijg je deze uiteraard direct na drukken toegestuurd. Zoals je kunt lezen in de gesloten Cao is een afspraak gemaakt over eenmalige uitkeringen. De eerste daarvan zal plaatsvinden bij de salarisbetaling van november 2012. De hoogte van deze uitkering bedraagt € 100,- bruto op basis van een fulltime dienstverband. Voor parttimers geldt dat de uitkering plaatsvindt naar rato van het overeengekomen dienstverband.

Tot slot informeren we je graag over het nieuwe loongebouw en de salarisschalen die vanaf 1 december a.s. van kracht zijn. Alle lonen en salarissen worden met ingang van deze datum met 0,75% verhoogd. De aangepaste salarisschalen en het nieuwe loongebouw zijn via de website van CLC-VECTA te downloaden.

Heb je vragen over de Cao, de eenmalige uitkeringen, de salarisschalen en/of het nieuwe loongebouw? Neem dan contact op met Ido Samson, beleidszaken, via i.samson@clcvecta.nl of +31 (0)346 - 352 444.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers