Postillion Hotel Utrecht Bunnik ontvangt 5-hamerclassificatie

12-3-2013

Postillion Hotel Utrecht Bunnik heeft de maximale score van 5 hamers ontvangen als congres- en vergaderlocatie. De hamers worden toegekend door de organisatie congres- en vergaderclassificatie. De toekenning van 5 hamers betekent dat het hotel een accommodatie is met een buitengewoon luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen en een zeer hoog niveau biedt aan overige faciliteiten zoals dienstverlening en food & beverage. Het hotel heeft de hoogste score ooit ontvangen.

Eerder dit jaar nam het hotel al de prijs Congreslocatie van het jaar 2012 tijdens het jaarlijkse Meetings Business Event in ontvangst. Postillion Hotels biedt diverse zakelijke arrangementen voor o.a. verblijven, vergaderen en werken, volgens hun concept Meet Work Stay.

Céline van Hoorn, inspecteur van congres- en vergaderclassificatie “Sinds de invoering van het nieuwe puntensysteem is er nog niet eerder een congresaccommodatie geweest, die op alle punten zo hoog scoorde. Aan alle eisen is voldaan en ook het maximaal aantal punten werd behaald. De congresactiviteiten alsmede de restauratieve voorzieningen van de accommodatie stralen sfeer, deskundigheid en hoogwaardige service uit. En een kwaliteitscommissie zorgt er dagelijks voor dat aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan en dat deze waar nodig worden bijgesteld”.

Postillion Hotels is trots op deze erkenning. Managing Director van Postillion Hotels Nederland Thijs Merks: “Postillion Hotels werkt hard aan het ontwikkelen van prettige werkomgevingen. We bieden op 6 locaties in het land congres- en trainingsruimten en Business Points (flexwerkplekken). Samen met onze medewerkers zorgen we dat ieder verblijf tot in de puntjes is verzorgd. De waardering met 5 hamers op alle onderdelen is een bevestiging van het concept Meet Work Stay” en de koers die wij met Postillion Hotels Nederland hebben ingezet om de beste te zijn.”

General Manager, Erik-Jan Ginjaar. “Wij zijn zeer trots op het ontvangen van de 5-hamers en dan ook nog eens met de hoogste score ooit. Het is een mooie erkenning van de inzet van onze medewerkers en we doen er alles aan om onze bezoekers iedere dag weer tevreden te stellen.”

Bron: Meeting Magazine

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers