Project Playground, mede georganiseerd door Boozed, wint 5 Eventex Awards

08-5-2024

Vorig jaar 29 augustus organiseerden vijf eventbedrijven, waaronder Boozed, hun eigen netwerkevenement: Project Playground: 23 Choices. Gecentreerd rondom drie grote thema’s – inclusiviteit & diversiteit, duurzaamheid en technologie & innovatie – was dit een event om bestaande en nieuwe klanten te prikkelen en uit te dagen. En dat viel in smaak bij de jury van de Eventex Awards: het event ging met maar liefst 5 awards naar huis! Gefeliciteerd!

De Eventex Global Awards worden sinds 2009 uitgereikt om creativiteit, innovatie en doeltreffendheid in de sector te vieren en zijn uitgegroeid tot een symbool van hoge prestaties in de wereldwijde evenementenwereld. In 2024 waren er wel ruim 1.200 inzendingen uit 62 landen! Project Playground: 23 Choices, een samenwerking tussen Boozed, Bazelmans AV, Fireflies, Hete Peper en Sugarfactory, ontving lovende woorden van de jury en ging met 5 awards naar huis:
  • Immersive Experience – Goud
  • Partner Engagement Event – Goud
  • Kick-A** Experience – Zilver
  • Experiential Event – Zilver
  • Positive Change Event- Brons
Kim de Ridder van Boozed: “Als B Corp zijn we vooral trots op de drie belangrijke thema’s die Project Playground visualiseerde: duurzaamheid, inclusie en innovatie. Door deze tot leven te brengen in een non-profit, kick a** ervaring, hebben we een ripple effect van positieve verandering in de evenementenbranche gecreëerd. De samenwerking met getalenteerde partners werkte als een hefboom voor de succesvolle uitkomst van het evenement!”
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers