Publique lanceert de Nederlandse Congres & Vergadermonitor

09-4-2024

Vers van de pers: de Nederlands Congres & Vergadermonitor. Publique begint een jaarlijkse onderzoek dat inzicht gaat geven in de bezettingsgraden, opbrengsten en kosten van zalen in gespecialiseerde meeting venues en hotels.
Het onderzoek wordt mede door CLC-VECTA ondersteund. In woord, kijk maar eens naar het interview dat onze verenigingsmanager Dineke Philipse had met Publique over dit onderwerp, en in daad. De locaties in ons ledenbestand ontvangen t.z.t. een uitnodiging om mee te werken aan dit onderzoek.
Voor de deelnemende congres- en vergaderlocaties is het een benchmarking-tool om de eigen prestaties af te zetten tegen concurrerende venues. Ook levert het aanvullende informatie voor investeringsbeslissingen en het aantrekken van investeerders. De Congres & Vergadermonitor is daarnaast één van de bouwstenen om tot een gedetailleerde en actuele berekening te komen van de toegevoegde waarde die de livecommunicatie-industrie heeft voor de Nederlandse economie.
Publique werkt voor de Congres & Vergadermonitor niet alleen samen met CLC-VECTA, maar ook met vergelijkingsplatform MeetingReview en onderzoeksbureau Blauw. Dit partnership zorgt voor een kwalitatief gedegen onderzoek en een garantie voor continuïteit. We roepen daarom al onze locatie-leden van harte op om mee te doen aan dit nieuwe onderzoek!
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers