RAI Amsterdam blijft veilig en verantwoord open

15-11-2021

De aangekondigde maatregelen gelden voor een periode van drie weken en gaan in op zaterdag 13 november 18.00 uur. Voor evenementen met vaste zitplaatsen voor bezoekers, zoals bij congressen, geldt een maximum aantal van 1250 bezoekers per ruimte. Ook deze evenementen mogen plaatsvinden van 06:00 tot 18:00 uur. 

“Veiligheid staat voor ons voorop”, aldus Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam. ​“We nemen alle nodige maatregelen om een veilig en verantwoord evenement te borgen voor alle aanwezigen. De nieuwe maatregelen zijn doorgevoerd in de protocollen.”
 

Coronatoegangsbewijs
Voor de evenementen in de RAI geldt dat het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs is vereist. Dit betekent dat een persoon ofwel volledig is gevaccineerd, een geldige negatieve Covid-test heeft (max. 24 uur geldig) of een geldig herstelbewijs heeft. Een geldige papieren versie van het coronatoegangsbewijs wordt ook geaccepteerd. Ook wordt een gezondheidscheck (triage) uitgevoerd. Bij horeca-activiteiten tijdens evenementen wordt ook gewerkt met vaste zitplaatsen, met uitzondering van take away.

 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers