Recordaantal inzendingen en Live Sessies Gouden Giraffe

14-2-2013

Met in totaal 84 inzendingen voor de 6 verschillende categorieën van de Gouden Giraffe, Live Communication Awards, mag de organisatie een recordaantal cases in behandeling nemen. De juryleden in de categorieën Creatief, Effectief, Maatschappelijk Betrokken, Beurs, Deelname en Congres zullen zich de komende tijd buigen over vele spraakmakende live communicatie cases.

'Te gek om te zien hoe de prijs leeft en blijft groeien, het is en blijft natuurlijk een enorm belangrijk podium voor de gehele branche om te laten zien waar we mee bezig zijn op het gebied van live communicatie. Wij gaan ons met heel veel plezier op de ingezonden cases storten de komende tijd,' aldus Pascale de Wijs, voorzitter van de categorie Creatief.

Alle 84 ingezonden cases worden de aankomende periode met enthousiasme en precisie beoordeeld door juryleden die raakvlakken hebben met de live communicatiebranche.

Na 27 februari a.s. worden de kanshebbers voor de felbegeerde Gouden Giraffe Awards geïnformeerd en uitgenodigd voor de Live Sessie. Deze kanshebbers mogen tijdens deze sessie op 8 maart a.s. hun case toelichten aan de desbetreffende jury in Spant! te Bussum. Na de Live Sessie zullen half maart de genomineerden voor de Gouden Giraffe, Live Communication Awards 2013 bekend worden gemaakt.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers