Save the date: Festivak op 13 en 14 november in Jaarbeurs Utrecht

26-9-2013

Op woensdag 13 en donderdag 14 november a.s. vindt Festivak plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Festivak is de ontmoetingsplek voor de gehele publieksevenementenbranche. In twee dagen word je compleet op de hoogte gebracht van alle trends en ontwikkelingen binnen de branche. Op de beursvloer kun je kennis maken met toonaangevende leveranciers die producten en/of diensten aanbieden om je publieksevenement naar een hoger niveau te tillen.

Inspireren en informeren
Daarnaast kun je je laten inspireren en informeren tijdens het lezingenprogramma. Thema’s zoals crowd management en social media & mobile komen uitgebreid aan bod. Daarnaast hebben de V.V.E.M., CLC-VECTA, EventBranche en Nightlife Magazine een inhoudelijk programma samengesteld. De V.V.E.M. staat stil bij o.a. de Evenement Assistent en ticketing. CLC-VECTA werkt samen met Master in Event Management en gaan in op de persoonlijke ontwikkeling van organisatoren en event managers.

Maar er zijn meer interessante lezingen: laat je inspireren door Ronnie Degen van het Zwarte Cross Festival. Voor welke uitdagingen kwam hij te staan en waarom onderscheidt de Zwarte Cross zich ten opzichte van andere festivals? Of kom te weten welk publieksevenement het grootste is in Nederland tijdens presentatie van de TOP100 publieksevenementen van Respons.

Bezoek de website voor alle programmaonderdelen en laat je verrassen door het diverse aanbod van lezingen. De beursvloer en het lezingenprogramma van Festivak zijn na registratie kosteloos te bezoeken. Je kunt je registreren als bezoeker via festivak.nl.

Korting voor leden van CLC-VECTA
Festivak 2013 wordt ondersteund door CLC-VECTA. Concreet betekent dit dat leden van CLC-VECTA een korting van 15% korting op beursdeelname ontvangen. Ga dus snel naar de website en boek je stand!

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers